Amenajari exterioare

Multi dintre angajatii companiei noastre si-au inceput cariera pe piata de amenajari exterioare, lucrand in productie sau in promovarea de produse necesare acestui segment.

Atunci cand ne referim la amenajari exterioare, vorbim despre:
–    usi de garaj;
–    rulouri exterioare;
–    plase de insecte;
–    obloane din aluminiu;
–    porti si garduri din fier forjat;
–    porti si garduri metalice;
–    marchize, copertine si pergole;
–    foisoare din lemn;
–    pavilioane de gradina;
–    terase din lemn;
Am enumerat doar o parte dintre produsele pe care avem capacitatea sa pe fabricam si montam, pe care le oferim atat clientilor carora le construim case din lemn cat si tuturor celor care ne solicita.foisoare-gradina

Obisnuim sa lucram cu firme specializate in amenajari exterioare, care ne comanda produsele asa cum le-au proiectat si cum le-a acceptat clientul urmand sa le monteze utilizand propriul personal sau apeland tot la serviciile noastre. Companiile de design exterior si casele de arhitectura sunt cei mai buni promoteri ai produselor noastre. Un ajutor semnificativ primim si din partea companiilor de constructii care ne subcontracteaza pentru fabricarea si instalarea acestor categorii de produse.

Nu suntem specializati in amenajari exterioare, ne definim ca si producatori. Nu avem competenta de a realiza proiecte sau a propune idei, suntem furnizori de produse, servicii si solutii. Clientii care apeleaza la noi pentru servicii de design sunt indrumati catre companii partenere, care se ocupa de realizarea proiectului si definirea caracteristicilor produselor pe care clientul le va comanda catre noi.