Amenajari interioare

amenajari-interioare

Stim cat de important este design-ul pentru crearea unui interior in care fiecare dintre noi sa se simta acasa, sa fie fericit si  sa se bucure de caldura, frumusete, armonie. Stim ca amenajarile interioare facute de specialisti au rolul de a oferi plus valoare fiecarui spatiu, oricat de mic ar fi.

Totodata, am vazut de multe ori cum un designer sau arhitect au transformat prin magia lor un interior anost intr-unul spectaculos. Si, cel mai important, stim din experienta ca diferentele de cost intre un interior comun si unul remarcabil sunt extrem de mici, specialistii in amenajari interioare avand cunostinte referitoare la cele mai bune preturi si cei mai seriosi furnizori, astfel ca serviciile lor sunt acoperite de cele mai multe ori din economiile pe care clientii pe care ii consiliaza le fac din preturile de achizitie ale produselor pe care si le doresc.

Nu suntem specialisti in design de interior. Avem insa cei mai buni parteneri, pe care vi-i putem recomanda atunci cand va doriti sa amenajati o casa de vis. Ce stim noi sa facem insa, este sa punem impreuna produse de cea mai buna calitate, specialisti care stiu sa le aleaga si clienti care sunt dispusi sa ne povesteasca despre caminul pe care si-l doresc, in culorile preferate.amenajari-interioare

Suntem producatori de elemente care pot constitui decoratiuni pentru interioare, produse uzuale, frumoase si personalizate. Totodata, avem parteneri renumiti, care ne stau alaturi de ani multi si pe care ii punem la dispozitia tuturor celor care apeleaza la noi.

Astfel, producem si distribuim:
–    rolete textile;
–    jaluzele orizontale;
–    jaluzele plisate;
–    roman shades;
–    balustrade din fier forjat;

Distribuim si montam:
–    usi de interior romanesti, de cea mai buna caltate;
–    mobilier spectaculos, produs pe comanda intr-o fabrica moderna, desenat de specialisti cu vasta experienta;

Ne ocupam de amenajarea caselor pe care le construim sau a altor locuinte, atunci cand suntem solicitati. In acelasi timp, avem experienta in compartimentari interioare, amenajari birouri, amenajari spatii comerciale, cluburi, saloane. Oferim solutii de optimizare a spatiului si personalizare, astfel incat cei care va trec pragul, indiferent daca va viziteaza acasa, la birou, la show-room, in club sau la cabinet, sa ramana cu o imagine puternica, sa fie impresionati si sa se simta confortabil, intr-un mediu primitor si unic.

Pentru noi este important ca fiecare client cu care intram in contact sa simta schimbarea pe care a generat-o interventia noastra, sa se bucure de alegerea facuta si sa fie mandru de locul in care traieste, lucreaza, profeseaza, stiind ca acel loc il reprezinta si il defineste.