Balustrade

In amenajarea spatiului, alegerea unei balustrade care sa intregeasca acel concept desenat de specialistul in amenajari interioare  sau exterioare sau visata de proprietar, este o activitate care se demontreaza a nu fi intotdeauna foarte usoara. Se pot alege balustrade realizate din diferite materiale, avand un design clasic, modern, futurist … important este ca acea balustrada sa innobileze spatiul si sa-i dea valoare.

Compania noastra produce pe comanda balustrade din fier forjat. Beneficiem de ajutorul unor designeri exceptionali care au capacitatea de a intelege nevoile si asteptarile clientilor si care pot transforma, prin talentul si implicarea lor, orice spatiu comun intr-unul cu adevarat remarcabil.

Balustradele se pot incadra in mai multe categorii:

– balustrade pentru interior – realizate pentru scari, astfel incat sa protejeze, sa usureze exploatarea si sa aduca un plus de frumusete interiorului;

–  balustrade pentru exterior – vorbim in acest caz nu doar de balustrade pentru scari ci si pentru balcoane, terase, logii;

In general, realizam balustrade din fier forjat. Fierul forjat este considerat un material nobil care, prin inserarea sa in compozitii, aduce plus valoare fiecarui proiect de amenajare. Eleganta si unicitatea unei balustrade din fier forjat poate fi cu greu egalata de un alt tip de produs.

Design-ul fiecarei balustrade in parte este realizat impreuna cu beneficiarul, care ne ajuta de cele mai multe ori cu idei si modele apropiate de produsul pe care si-l doreste. O buna comunicare este utila atat pentru noi, putand astfel sa intelegem nivelul de asteptare, cat si pentru beneficiar care poate astfel sa transmita informatii importante, utile, pe care noi le vom utiliza in desenarea si producerea unei balustrade conform detaliilor pe care le-am primit, obtinand un produs finit care sa aduca satisfactie ambelor parti.balustrada-interior

Procesul de fabricare a balustradelor din fier forjat este o activitate care implica, in primul rand, multa daruire. Clientii acorda o importanta deosebita acestui produs iar noi stim ca, din modul in care ne facem treaba, va rezulta un element decorativ exceptional, care va bucura privirea si va garanta succesul unui proiect de amenajare.

Fabricam balustrade customizate pe dimensiunile dorite de client, respectand toate normele in vigoare. Finisarea este realizata cu foarte mare grija, stiind ca detaliile sunt cele care fac diferenta. Produsul finit este finisat si vopsit conform dorintei beneficiarului, accesorizarea realizandu-se tot de comun acord cu acesta. Astfel, putem oferi balustrade din fier forjat simple sau accesorizate cu insertii din lemn sau alte materiale, compozitiile fiind de cele mai multe ori unicat.

Prin specialistii nostri, oferim servicii de masuratori, proiectare, transport si montaj pentru balustrade, intelegand ca beneficiarul valorizeaza un produs in complexitatea ansamblului, bucurandu-se de el atunci cand observa ca acesta a contribuit esential la infrumusetarea spatiului.