Case ieftine

Piata romaneasca a locuintelor a cunoscut dupa instalarea crizei financiare o schimbare radicala. Casele mari, cu suprafete generoase si finisari de lux, pentru care bancile acordau credite cu valori foarte mari, au fost inlocuinte de case ieftine. Clientii au inceput sa aleaga apartamente la bloc de 2 sau 3 camere, cu suprafete optim exploatate sau case ieftine din lemn, care le permit ca, accesand un credit cu o valoare mica, sa poata opta intre un apartament la bloc sau o casa pe pamant, cu o curte rezonabila.

Conceptul de case ieftine a inceput sa fie promovat la targurile imobiliare sau de constructii. Bineinteles ca intreaga piata a inteles ca este momentul sa se dezvolte proiecte de case ieftine, accesibile pentru marea parte a populatiei care isi vazuse veniturile limitate sau nesigure si careia i se ofereau acum credite cu valori foarte mici.

Casa Eliza

Casa Eliza

Sistemul canadian de constructie permite construirea de case ieftine, fara a afecta insa confortul clientului. Preturile la care constructorii promoveaza case din lemn reprezinta cel mult 50% din preturile pe care le primesc clientii care opteaza pentru case pe zidarie. Preturile avantajoase catalogheaza din start casele din lemn ca fiind case ieftine. Faptul ca o casa de 80-90mp, cu teren, poate costa mai putin decat o garsoniera, incurajeaza clientii sa ia in calcul varianta unei case ieftine, in defavoarea unei garsoniere sau unui apartament.

Scaderea preturilor terenurilor a fost o oportunitate pentru constructorii de case dn lemn. Astfel, faptul ca se pot achizitiona loturi de teren, chiar si in jurul Bucurestiului, la un prêt mediu de 20E/mp, ajuta micii constructori sa dezvolte proiecte de case ieftine care au mare succes la targuri sau atunci cand viitorii clienti apeleaza la brokeri imobiliari pentru a li se recomanda solutiile potrivite pentru ei.
Construim case ieftine, cu un pret mediu de 260E/mp. Consideram ca putem oferi o solutie potrivita chiar si clientilor care, desi au bugete limitate, viseaza sa aiba un astfel de camin.