Garduri fier forjat

Piata romaneasca agreeaza ideea de a achizitiona garduri de fier forjat, in special datorita aspectului estetic deosebit pe care panourile realizate din fier forjat il confera fatadei curtii. Fierul forjat este un element care si-a castigat un loc fruntas meritat in topul preferintelor clientilor, el ramanand o solutie pentru care opteaza o categorie larga de persoane care vor sa achizitioneze un gard.

Garduri fier forjat se produc in ateliere specializate, de catre mesteri calificati. Caracteristicile tehnice ale acestui tip de produs impune existenta unei experiente si a unor cunostinte foarte bine sedimentate. Panourile de gard din fier forjat au principalul avantaj de a constitui elemente de décor pentru orice curte, complexitatea design-ului care rezulta in urma montarii lor, personalizand o resedinta si contribuind la definirea  conceptului arhitectural general.

Garduri fier forjat se produc pe comanda, in baza unui proiect realizat de un arhitect sau un designer care a purtat o discutie cu beneficiarul final. In marea majoritate a cazurilor, panourile de gard din fier forjat avand acelasi model grafic ci structura cu portile pe care clientul le comanda sau le-a achizitionat anterior. Astfel, pentru productia panourile de gard din fier forjat se utilizeaza elemente decorative si elemente de structura identice cu cele utilizate in productia de porti din fier forjat.gard-fier-forjat

Avem grija ca intreg conceptul sa fie armonios, omogen, sa aiba continuitate si sa constutie un element care se remarca atat prin design, cat si prin sentimentul de siguranta pe care il confera.
Dincolo de design, panourile de farduri din fier forjat au marele avantaj de a fi produse foarte solide, extreme de rezistenta in timp, care pot asigura protectie impotriva tendintelor de patrundere prin efractie. Materialele si componentele din care se realizeaza sunt tratate pentru a nu reactiona la factorii meteo, pastrandu-si astfel in timp structura, culoarea, design-ul.

Pentru clientii care nu agreeaza ideea de a avea expunere catre strada sau venici, panourile de garduri fier forjat se pot placa cu policarbonat celular. Policarbonatul se alege dintr-o gama de culori care sa se asorteze cu design-ul casei, pentru a nu face nota discordanta. Astfel, curtea este protejata de priviri indiscrete iar beneficiarii se pot bucura de liniste si discretie.

Panourile de gard din fier forjat se monteaza in cea mai mare parte a cazurilor pe un soclu din beton sau, in cazul in care clientii prefer asa, pe respectivul soclu se pot instala si stalpi din beton. Se obtin astfel combinatii elegante, din care va rezulta un ansamblu extrem de spectaculos.