Garduri metalice

De ce aleg clientii garduri metalice?

La inceputul activitatii noastre, nu “iubeam” foarte mult idea de a produce garduri metalice. Le consideram produse “reci”, care nu transmit afectiv niciun sentiment. Obisnuiti cu caldura lemnului, aveam o retinere in a  promova produse care nu ne inspirau. Si totusi, oamenii comandau garduri metalice. Iar noi le fabricam si le montam, multumiti doar de faptul ca era o activitate care genera profit.

Totul pana intr-o zi cand am intalnit un designer de produs care ne-a facut cadou cateva modele de garduri metalice absolute spectaculoase. Eram extrem de incantati sa vedem cu, din niste bare simple, recrangulare sau rotunde, se pot obtine produse care surprind placut chiar si pe cei care, ca si noi, nu agreau foarte mult acest tip de produs.

Binenteles ca aveam maturitatea de a accepta ca fiecare produs este frumos in felul sau si ca oamenii nu pot fi judecati dupa alegerile pe care le fac atunci cand aleg un gard dar … daca era posibil sa producem garduri metalice frumoase, atunci era momentul sa o facem cu placere si entuziasm.

Producem astfel garduri metalice simple sau cu grade diferite de complexitate, dupa modelele noastre sau orice model propus de client. Utilizam in procesul de fabricatie bare metalice achizitionate de pe piata romaneasca, pe care le debitam, le finisam si le transformam in produse finite care, o data montate, ne plac foarte mult.  Barele metalice sunt patrate, rectangulare, rotunde, cu diferite grosimi ale peretilor, in functie de carateristicile tehnice alte panourilor de gard, design-ului conceput de specialist si preferintelor clientului.gard-metalic

Panourile de garduri metalice se realizeaza pe comanda, avand dimensiunile stabilite intr-un proiect agreat cu beneficiarul. Exista mai multe optiuni atunci cand beneficiarul isi foreste garduri metalice:
–    se pot realiza panouri de mari dimensiuni, montate pe stalpi metalici;
–    se poate realiza soclu din beton si monta apoi panouri de diferite dimensiuni, prinse de stalpi metalici;
–    o alta variant este de a realiza soclu si stalpi din beton, montand panouri de garduri metalice intre acesti stalpi;

Optiunile difera in functie de preferintele clientilor, de bugetele allocate, de arhitectura casei si curtii. Modelele sunt limitate doar de imaginatia designerului sau de preferintele beneficiarului.

Pentru clientii care isi doresc garduri metalice cu un design mai special, exista posibilitatea de a insera in structura panourilor a unor elemente de fier forjat decorative. Acestea aduc plus valoare proiectului, infumuseteaza si dau o nota de unicitate.

Beneficiarii care isi doresc protejarea intimitatii pot opta pentru montarea de policarbonat pe structura de panouri de gard.