Marchize

Denumim marchize o gama larga de produse de protectie solara, avand caracteristici tehnice si elemente componente diferite. Astfel, termenul de marchize este folosit in mod curent pentru a defini in general:
–    copertine retractabile – copertine avand structura din aluminiu, brate retractabile pe care se monteaza un material textil avand rolul de protectie solara a spatiului;
–    copertine fixe – structura din aluminiu, de obicei cu forma rotunda, acoperite cu material textil sau policarbonat;
–    copertine pe structura de lemn, acoperite cu material textil, policarbonat, sindrila bitumioasa, tabla sau alte solutii;

Termenul de marchize a castigat teren definind copertinele retractabile. Acest produs se comercializeaza fiind promovat ca o solutie foarte eficienta de protectie solara. Marchizele retractabile sunt utilizate in protejarea:
–    ferestrelor expuse in soare;
–    teraselor deschise de langa casa, spatiilor de servire a mesei in aer liber;
–    intrarii in magazine, spatii comerciale; institutii;
–    protejarii teraselor restaurantelor si barurilor pe timpul verii;marchiza

Bratele copertinelor retractabile sunt fabricate din aluminiu, ele avand rolul de a intinde sau strange pe ax materialul din care este realizata copertina. Actionarea acestor copertine este realizata:
–    manual – cu ajutorul unei manivele;
–    electric – automatizarea este realizata cu ajutorul unui motor tubular care se insereaza in axul copertinei; actionarea poate fi comandata cu ajutorul unui intrerupator sau cu telecomanda; copertinele automatizate au marele avantaj de a putea fi prevazute cu senzori de ploaie sau vant, astfel ca, in cazul schimbarii timpului, ele se strang independent, urmand ca la aparitia soarelui sa se deschida;

Importam din Cehia marchize produse pe comanda, de la un furnizor cu care avem o relatie foarte buna, construita in anii de colaborare. Produsele sunt de cea mai buna calitate, beneficiind de 5 ani termen de garantie. Automatizarea se realizeaza cu motoare NICE sau SOMFY, ceea ce ne permite sa va garantam o exploatare fara neplaceri sau necesitatea interventiei pentru service.

Paleta de culori a materialului textil este foarte bogata, depasind 120 de culori sau combinatii de culori.
Marchizele fixe sunt produse mai rar solicitate, ele fiind destinate in special protejarii ferestrelor de mici dimensiuni sau spatiilor comerciale. Se pot realiza din aceleasi materiale textile din care sunt realizate copertinele retractabile sau structura poate fi acoperita cu policarbonat.

Marchizele din lemn sunt produse destinate protejarii:
–    accesului in locuinta;
–    spatiului unde parcati autoturismul;
–    teraselor unde petreceti timpul liber;

Si acest tip de marchize se executa pe comanda, fiind customizate in functie de asteptarile si nevoile beneficiarilor.
Orice tip de marchize ati alege pentru proiectul dumneavoastra, va vom asigura consultanta necesara si va vom oferi produse de cea mai buna calitate.