Plase insecte

Oamenii isi doresc plase de insecte pentru a se bucura de confortul propriilor locuinte. Insectele sunt deranjante, imprastie microbi si transmit boli. Bineinteles ca toti ne dorim sa impartim spatial caminului doar cu cei dragi, fara o multime de vietati zburatoare in jurul nostru.

Fabricam plase de insecte pe car ele putem integra in cateva categorii:
–    plase de insecte fixe, tip rama, pe cadru de aluminiu, care se monteaza pe balamale se se deschid in plan orizontal; puteti instala plase de insect tip cadru pe exteriorul tamplariei, fiind foarte usor atat de montat cat si de exploatat; plasele de insect tip cadru au dezavantajul ca pe timpul sezonului rece este nevoie sa le dati jos;
–    plase de insecte tip rulou – cu caseta si ghidaje din aluminiu. Plasele de insect tip rulou sunt un produs de calitate superioara, foarte apreciat de catre client, mai ales pentru ca nu este nevoie ca pe timpul iernii sa fie demontate.

plasa-insectePlasa se ruleaza in interiorul unei casete de aluminiu, fiind astfel protejata de factorii meteo nefavorabili.
Diferentiem intre plase de insecte pentru geamuri, care se ruleaza in plan vertical si plase de insecte pentru usi, care ruleaza in plan orizontal.
–    plase de insecte plisate – plasa arata ca un evantai, ea plisanduse in plan vertical sau orizontal, in functie de nevoie. Plasele de insecte plisate sunt cele mai modern solutii de protective impotriva insectelor. Sunt foarte estetice, plasa este extrem de rezistenta si pot constitui decoratiuni pentru ferestrele pe care sunt montate.
Ca si in cazul plaselor tip rulou, trebuie sa diferentiem intre plase de insect pentru usi si plase de insecte pentru ferestre.

Pentru toate categoriile de plase de insecte, putem oferi cadrul de aluminiu in culorile alb sau maro.