Porti din fier forjat – de ce inca ne place fierul forjat?

Atunci cand discutam despre garduri si porti din fier forjat, parerile beneficiarilor sau ale specialistilor cu care intram in dezbatere sunt din cele mai diverse. Unii iubesc fierul forjat, l-ar folosi inclusiv in productia de mobilier interior. Altii agreaza ideea de a achizitiona porti din fier forjat, preferand ca gardul sa fie produs din alte matriale. Desi sunt multi cei care spun ca nu ar opta pentru fier forjat, indiferent de bugetul alocat, intalnim rareori potentiali clienti care spun hotarat: nu-mi plac portile din fier forjat.

Care sunt motivele care plaseaza acest tip de produs in topul preferintelor beneficiarilor? De ce inca iubesc oamenii portile din fier forjat?

porti fier forjt

Stim ca aceasta categorie de produse se fabrica de ani multi. Admiram portile si gardurile impunatoare, care imprejmuiesc sau protejeaza intrarea in cladiri vechi de sute de ani. Observam ca trecerea timpului nu le-a afectat structura ci doar le-a adaugat un plus de farmec. Au ramas pe pozitii, purtand cu ele toata frumusetea materialului si priceperea mesterilor care le-au faurit.

Trebuie sa recunoastem ca portile din fier forjat sunt produse care impun respect si innobileaza prin prezenta. Modelele pot fi personalizate si au un grad ridicat de unicitate. Practic, este simplu pentru un producator sa creeze modele noi si inedite pentru fiecare client in parte. Astfel, prin combinatii de accesorii si elemente decorative, fiecare produs in parte poate avea farmecul sau, poate fi personalizat si poate deveni un produs aparte.

Noi credem ca oamenii iubesc fierul forjat pentru imaginea puternica pe care o creeaza. Credem, totodata, ca isi doresc porti si garduri din fier forjat pentru ca sunt spectaculoase, impozante si au o nota de sobrietate pe care alte produse nu o pot oferi. Credem ca, dincolo de nevoia de a-si sti locuinta si curtea protejate, aleg porti din  fier forjat pentru ca acestea au puterea de a atrage privirea si de a-l provoca pe cel care trece pe langa un astfel de produs sa-si imagineze cum ar arata in fata casei lui poarta respectiva sau cum ar arata poata din fier forjat care sa-l reprezinte.

Noi credem ca decizia de a alege un astfel de produs tine in primul rand de sentimente, de ceea ce simte un client privind sau gandindu-se la o poarta din fier forjat.