Porti fier forjat

porti-fier-forjat

Fierul forjat este un element care adauga noblete unui produs. A fabrica porti din fier forjat inseamna pentru noi a crea produse minunate, spectaculoase, care se remarca prin unicitate, design, eleganta, devenind elemental de interes al unei imprejmuiri sau unei intrari intr-o curte sau pe un domeniu.

Multumita unei echipe de mesteri extreme de priceputi si dedicati, suntem mandri sa oferim porti din fier forjat care fac diferenta si care aduc satisfactie beneficiarilor care aleg sa colaboreze cu compania noastra.

In structura unei porti fier forjat intra elemente specifice, care contribuie la realizarea design-ului:
–    bare amprentate;
–    bare rasucite;
–    decoratiuni tip “C”;
–    decoratiuni tip “S”;
–    decoratiuni florale;
–    bare curbate pe model;
–    varfuri – diferite modele;
–    “bile” decorative;
–    platband decorativ;
–    o multime de alte elemente obtinute de mesterii fierari in atelier;

Realizam astfel porti fier forjat compunand un concept din alaturarea de elemente decorative, pe o structura suport.
Cand discutam despre porti din fier forjat definim atat porti pietonale, cat si porti pentru acces auto.Pentru cei care isi doresc amenajarea gradinilor sau segmentarea curtii, se pot realiza porti din fier forjat care sa asigure compartimentarea, oferind in acelasi timp si un plus de valoare spatiului.porti-fier-forjat

Fabricarea de porti din fier forjat se realizeaza pe comanda, in urma discutiei cu beneficiarul si clarificarii tuturor detaliilor referitoare la proiect.

Pentru ca design-ul este cel care primeaza pentru clientii care opteaza pentru un astfel de produs, discutiile cu beneficiarul decurg, de obicei, in doua directii:
–    mai mult decat in cazul altor proiecte, in special datorita elementelor decorative si manoperei care poate fi foarte complicata, in conceperea unui proiect de porti din fier forjat este important sa cunoastem bugetul estimativ pe care clientul il poate aloca unei astfel de investitii. In momentul in care cunoastem bugetul, suntem capabili sa oferim o paleta de modele care se pot incadra in costul respectiv, astfel incat sa avem un punct de plecare in stabilirea proiectului final.
–    in multe dintre cazuri, atunci cand isi doresc porti din fier forjat, clientii vin la discutie pregatiti cu cateva modele pe care le-au gasit pe internet sau le-au fotografiat si pentru care solicita cotatie de prêt.

Portile din fier forjat,  o data asamblate si finisate, se pot vopsi in orice culoare. Multi dintre clientii nostri opteaza pentru culori inchise, care pot fi innobilate cu vopseluri patinate. Se opteaza astfel pentru bronz, argintiu, aramiu, auriu in functie de preferinte si conceptul arhitectural.

Multi dintre clientii nostri opteaza pentru protejarea intimitatii si ne solicita instalarea de policarbonat celular, obturand astfel vizibilitatea in curte.
Producem porti din fier forjat care pot fi autotatizate pentru a usura accesul. Pentru automatizare utilizam sisteme NICE, avand un parteneriat care a generat relatii foarte bune cu beneficiarul final si lipsa reclamatiilor.