Porti metalice

Majoritatea clientilor care ajung la noi isi manifesta dorinta de a avea porti de fier. In primul rand, beneficiarii pun accent pe protectia antiefractie. O poarta rezistenta, de calitate, avand un sistem de inchidere solid, ii garanteaza unei familii o siguranta sporita.

Fabricam pe comanda porti de fier tinand cont de:
–    specificul cerintelor clientului – vorbim aici despre dimensiuni, sistem de inchidere, sistem de actionare, caracteristici tehnice ale materialelor utilizate;
–    cerintele de ordin estetic – design-ul este extrem de important, mai ales ca, in cazul fabricarii de porti de fier nu intalnim elemente decorative; astfel, conceptul trebuie sa-si aduca o contributie importanta la obtinerea unui produs estetic; culoarea este siea importanta, fiind obligatoriu sa se asorteze cu restul ansamblului arhitectural;

In mod uzual se fabrica porti de fier din bare metalice rectangulare sau rotunde. In functie de dorintele clientului sau specificul tehnic al confectiei metalice, se opteaza pentru anumite caracteristici ale respectivelor componente. Astfel, se opteaza pentru bare metalice cu dimensiuni de:
–    80x80mm sau 100x100mm pentru stalpi;
–    30×30, 40×40 sau 50x50mm pentru cadru de porti;
–    20x20mm, 25x25mm, 30x30mm pentru realizarea panourilor de porti;porti-metalice

O importanta deosebita o are grosimea respectivelor bare. Cu cat aceasta este mai consistent, cu atat avem siguranta unui produs finit rezistent in timp.
Aceleasi dimensiuni de bare se utilizeaza si in cazul in care clientul opteaza pentru porti de fier din bare rotunde, diametrul alegandu-se in functie de specificatiile proiectului.

In cazul fabricarii de porti de fier, o importanta deosebita o au finisajele. Punctele de sudura si pregatirea materialelor sunt cele care fac diferenta intre producatori. Pentru noi este importanta obtinerea unor produse finite spectaculoase, care sa ne aduca recomandari. Astfel, acordam atentie sporita in procesul de productie tuturor detaliilor care vor transforma o poarta obisnuita intr-un produs premium.

Fabricam porti de fier care se pot actiona manual sau se pot automatiza. Utilizam automatizari NICE atat datorita notorietatii furnizorului cat si pentru ca avem garantia unui produs de inalta calitate.
Daca alegeti instalarea de porti de fier, trebuie sa stiti ca aceste produse nu trebuie sa fie neaparat doar produse cu caracter tehnic.

Un design modern, actual, realizat de un specialist in design de produs, inserarea de elemente decorative (in special fier forjat), placare cu policarbonat celular, sunt elemente care au rolul de a infrumuseta un astfel de produs si de a-l transforma intr-un reper. Chiar daca bugetul alocat este redus, putem obtine porti de fier care sa va reprezinte, sa atraga privirile si sa va faca placere sa le priviti, fara a afecta siguranta sau accesul facil in curte sau locuinta.