Preturi case din lemn

Atunci cand vorbim despre preturi case din lemn, este important sa subliniem ca acestea sunt calculate in functie de o serie de variabile:
–    caracteristicile proiectului pe care clientul il alege – clar vom diferentia intre case pe parter, case parter+mansarda si case parter+etaj; totodata, complexitatea proiectului va avea o influenta;
–    dimensiunile proiectului – pretul/mp pentru o casa cu o suprafata construita mai mare de 150mp va fi mai avantajos decat pentru o casa de mici dimensiuni;
–    conjunctura economica – preturile afisate sunt pentru anul in curs, eventualele modificari ale preturilor materialelor putand sa influenteze costul unei case din lemn;
–    locatia – in functie de locul unde doriti sa se construiasca, la pretul casei se va adauga un cost de transport materiale si muncitori, ca si diurna acestora;preturi case lemn

Pentru a va fi usor sa calculati preturi case din lemn luind in considerare diverse proiecte, va spunem ca noi practicam tarife cuprinse intre 240E si 320E/mp, pentru standardul nostru de constructie “la gri”, insemnand case din lemn complet finisate, fara amenajari interioare si instalatie termica ( gasiti pe pagina Case din lemn descrierea standardelor de constructie).

Asfel, oferim preturi case din lemn care pornesc de la :
–    250E/mp atunci cand vorbim de case parter+mansarda cu suprafete construite de peste 150mp;
–    intre 260 si 270E/mp pentru case parter+mansarda cu suprafete sub 150mp;
–    320E/mp pentru case pe parter;

Pentru a sti exact cat va costa casa pe care ati ales-o, cel mai simplu este sa solicitati o oferta personalizata. Astfel, va putem oferi o cotatie detaliata din care vor rezulta toate costurile pe care casa aleasa le presupune.
Incercam sa oferim preturi competitive pentru clientii nostri, avand contracte avantajoase cu furnizori de materiale cu care colaboram de multi ani. Exista insa momente in care preturile anumitor materiale se modifica semnificativ, influentand estimarile noastre. Incercam sa modificam rapid pe site preturile caselor prezentate, pentru a nu crea confuzii sau neincredere din partea beneficiarilor.

Foarte important pentru clientii care ne contacteaza este sa retina faptul ca o oferta primita din partea noastra are un termen de valabilitate mentionat ( maxim 3 luni). Pentru ca piata genereaza fluctuatii, este dificil sa putem garanta un pret la un interval mai mare de timp.

De foarte multe ori ne lovim de retinerea clientilor care vor sa construiasca peste 3-6 luni si care au tendinta de a refuza semnarea unui constract, preferand sa faca acest pas cu cateva zile inainte de demararea lucrarilor. Ne dorim ca beneficiarii nostri sa inteleaga ca, dincolo de nevoia companiei de a calibra forta de munca si de a planifica activitatea echipelor pentru o perioada mai lunga de timp, prin acel contract, noi ne asumam responsabilitatea eventualelor modificari de preturi prin contractarea lor de la furnizori iar dumnealor vor fi protejati.