Rulouri exterioare

Producem rulouri exterioare din aluminiu in primul rand pentru ca reprezinta un produs in care credem foarte mult, avand avantajul de a oferi satisfactie persoanelor care decid sa investeasca in achizitionarea unui astfel de system de protective termica a locuintei.  A plati pentru rulouri exterioare inseamna a emite asteptari din partea unui produs.

Producatorii de rulouri exterioare au inteles ca, dincolo de aspectul estetic, rulourile sunt comandate pentru ca beneficiarii au inteles rolul pe care acestea il joaca in protejarea termica a locuintelor. Iernile geroase si costurile ridicate pe care romanii le platesc pentru intretinerea si incalzirea caselor, au determinat o crestere a cererii pentru rulouri exterioare.

Furnizorii de sisteme au investit in promovarea acestora catre firmele de constructii si cele de arhitectura, astfel ca, alaturi de parteneri puternici, au educat piata si au cultivat consumatorului roman gustul pentru produse cu inalt character tehnic, care ii pot face viata mai buna.rulouri-exterioare

Oferim rulouri exterioare care pot fi impartite in doua categorii:
–    rulouri exterioare aplicate – se pot monta aplicat pe tamplaria existenta sau pe zidarie, fiind produse care se areseaza oricarei familii care isi doreste sa achizitioneze acest tip de produs; rulourile exterioare aplicate sunt fabricate integral din aluminiu si pot fi realizate intr-o paleta larga de culori; in standard va oferim: alb, maro deshis, maro inchis, argintiu; totodata, produse de stoc sunt si imitatiile de lemn: stejar auriu, mahon, nuc, wenghe. Pe comanda, se pot realiza rulouri exterioare avand lamelele: albastre, verzi, rosii, visinii, bej, gri deschis, gri antracit.
–    rulouri exterioare suprapuse – reprezinta un produs care se achizitioneaza doar de catre persoanele care isi schimba tamplaria, ele montandu-se in golul de zidarie impreuna cu tamplaria; rulourile suprapuse se diferentiaza prin faptul ca au caseta, capacele si ghidajele din PVC extrudat; aceste elemente se fabrica din PVC pentru a se obtine o protective termica ridicata a incaperilor pe care rulourile urmeaza sa le protejeze; si rulourile suprapuse pot fi realizate din aceleasi culori;

Ambele tipuri de rulouri exterioare vi le putem oferi in varianta:
–    standard;
–    cu plasa de insecte tip rulou incorporata in stuctura;

O data ales tipul de rulouri exterioare dorit, clientii trebuie sa decida asupra actionarii. Astfel, putem oferi rulourie exterioare actionate:
–    manual – cu snur, panglica, manivela sau arc pretensionat;
–    electric – automatizare permite actionarea rulourilor exterioareutilizand un motor rubular, introdus in ax, care este pus in functie de un intrerupator sau o telecomanda; automatizarea permite o exploatare facila a rulourilor exterioare si crearea unui sistem performant de protectie antiefractie;

Montajul de rulouri exterioare se recomanda a fi realizat de specialisti. Instalarea gresita a produselor poate duce la avariere sau pierderea garantiei.

Compania noastra ofera rulouri exterioare de cea mai buna calitate, utilizand materie prima de import, pe care o debitam cu grija, ansambland in conditii de siguranta produse finite care va vor satisface.