Terase din lemn

Termenul de terase din lemn se confunda de multe ori cu cel de pergole. Diferenta dintre produse este semnificativa, ea rezultand din proiectare, terasele fiind produse cu o complexitate ridicata, care necesita o atentie deosebita inca din procesul de concepere, de design, mergand pana in detaliile presupuse de montaj.

Construim terase din lemn de conifer pentru:
–    clientii care isi doresc o extensie a casei – discutam in acest caz, de cele mai multe ori, despre terase acoperite si inchise; cea mai utilizata solutie de inchidere a unei terase este utilizand tamplarie PVC cu geam termopan; acoperisul este realizat in majoritatea cazurilor din materialul ales pentru invelirea casei ( tabla de cele mai multe ori); pentru acei clienti care opteaza pentru terase din lemn usor de deschis, se poate opta pentru instalarea de rulouri transparente in locul tamplariei, acestea rezentand avantajul de a putea fi stranse sau coborate usor, fara efort si fara costuri suplimentare; solutia de inchidere cu rulouri transparente este utilizata de obicei in cazul spatiilor destinate servirii mesei;
–    clientii isi doresc un spatiu langa casa, lipit de aceasta, unde sa se bucure de aer si sa se recreeze sau sa ia masa alaturi de cei dragi; de cele mai multe ori construirea unei astfel terase din lemn implica turnarea unei fundatii pe care sa se poata ridica viitoarea constructie;
–    terase din lemn ca extensie de vara a restaurantelor si cluburilor – aceste structuri se aseamana cu pergolele, ele avand insa un grad ridicat de complexitate; au in cele mai multe cazuri o parte din laturi inchise partial sau total cu lemn, sticla, pereti transparenti tip rola din poliester sau alte solutii;terasa-din-lemn

Construim terase din lemn pentru ca iubim foarte mult acest produs si stim ca o terasa aduce un plus de frumusete unei locuinte. Oamenii opteaza pentru achizitionarea unei terase din lemn pentru ca isi doresc sa extinda spatiul casei cu un segment care sa devina loc de relaxare, petrecere a timpului liber bucurandu-se de hobby-uri, studiin, ascultand muzica sau odihnindu-se in timp ce privesc pe geam cum ploua, ninge sau infloresc rasadurile, fiind protejati de factorii de mediu si simtindu-se la adapost de vremea rea.

Terase din lemn isi doresc in special oamenii iubitori de natura, care au plante multe in casa si pe care isi doresc sa le protejeze pe timpul sezonului rece. Construim terase din lemn care devin adevarate gradini de iarna, unde plantele se dezvolta in voie la caldura, bucurandu-se de lumina puternica ce patrunde prin peretii vitrati in cea mai mare parte.

Cele mai multe terase din lemn pe care le proiectam si realizam au ferestre mari, un design cu tenta rustica, imbinand clasicul cu tendintele moderne. Chiar daca clientii opteaza pentru inchiderea acestor terase in termopan, avem grija ca lemnul sa fie vizibil si sa-si aduca contributia la crearea unui mediu cald, prietenos, odihnitor si relaxant.

Ne dorim ca acei client care platesc pentru construirea unei terase din lemn sa aiba in permanenta sentimentul ca sunt intr-o excursie la munte, evadand din cotidian si construindu-si un colt de relaxare, un spatiu drag sufletului lor.