Usi interior

Suntem colaboratori ai companiei DOORLAND, unul dintre cei mai buni producatori de usi din tara noastra. Doorland Romania executa  in regim unicat la comanda usi de interior , la cea mai buna calitate si pe bugetul fiecaruia dintre dumneavoastra. Produsele sunt incadrate in 3 categorii:

Usi celulare

– rama foii de usa este realizata din lemn rasinos, interiorul fiind realizat dintr-o structura celulara foarte rezistenta la actiunile mecanice si este lipita la cald intre doua fronturi de hdf caserat cu folie décor;  canatul frontului de usa este finisat cu canturi in culoarea frontului de usa;
– usa este accesorizata cu  trei balamale si broasca cu cheie simpla ,incluse in prêt;
– tocul usii poate fi:
•    semirotund fix 90mm cu pervaz semirotund fix;
•    semirotund reglabil de la 80 mm la 135 mm , prevazut cu pervaze semirotunde fata –spate;
Pentru grosimi mai mari de perete oferim ca si solutie tehnica,fara a compromite aspectul vizual al usii, extensii de toc (captuseli), imbracand astfel grosimea zidului indiferent de dimensiunea maxima a acestuia .
Usile pot fi comandate intr-o  gama variata de modele , usi simple sau duble , cu panouri laterale sau supralumina , glisante. De asemenea, usile pot fi personalizate din punct de vedere al combinatiei culorilor, existand posibilitatea ca o fata a usii sa aiba un decor iar cealalta alt decor.
Produsul poate fi comandat pe orice dimensiuni realizabile din punct de vedere tehnic.

Usi Premium – Gala si Adara  
Foaia de usa este executata din MDF brut, profilat si caserat cu furnir sintetic (folie finish).
Grosimea frontului de usa este de 40mm, structura interioara se executa in diverse forme si combinatii de tablii celulare,mdf brut  sau sticla.
Asamblarea  este realizata cu ajutorul unui adeziv bicomponent elastomer de mare stabilitate si rezistenta in cazul usilor Gala si Adara, sau cu prindere (demontabila) in cazul usilor Premium.
Tocul usii poate fi:
– semirotund fix 90mmcu pervaz semirotund fix
– semirotund reglabil de la 80 mm la 135 mm , prevazut cu pervaze semirotunde fata –spate
Pentru grosimi mai mari de perete oferim ca si solutie tehnica,fara a compromite aspectul vizual al usii, extensii de toc (captuseli), imbracand astfel grosimea zidului indiferent de dimensiunea maxima a acestuia.
Gama usilor executate din elemente profilate se diferentiaza de restul modelelor prin multitudinea de posibilitati de realizare  si prin posibilitatea folosirii geamului de mari dimensiuni de 4 sau 8mm ,securizat,sablat, pictat sau sablat color.
Produsul poate fi comandat pe orice dimensiuni realizabile din punct de vedere tehnic.

Usi de LUX – design glamour , elegant si exclusivit.

Noua colectie USI DE LUX permite clientului sa-si personalizeze design-ul usii in decoruri speciale Leather Line ,      Deco Line , MultiStyle , Acrylic Line , Structure Line si Punch Line 3 D .
Foliile decorative din gama Leather Line, reînnoite recent prin utilizarea pielii artificiale 100% ecologice, atrag atenţia prin varietate , design şi aspect vizual în pas cu moda, detaliile delicate şi fine, senzaţia unei suprafeţe calde.
Produsele Leather-Line  vin în numeroase modele, suprafete si culori modern  şi sunt toate  calitate PVC-free. Gama include versiune clasica , design piele reptila, blănuri, cusaturi decorative si suprafete din piele în culori stralucitoare metalice.
Colecţia de folii ornamentale Vintage Vienna conţine o gamă largă de stiluri, de la modele care imită lemnul antic
la cele care imită betonul, de la modele de imitaţie metal de epoca la cele cu ornamente în stil baroc.
Gama Deco-Line ofera efecte stralucitoare de oglinda si efecte metalice.